Varumärken

Varumärken onaholes: mer valmöjligheter än någonsin!

Sexleksaker för män blir äntligen vanligare. Efter en lång historia av att förbjudas till de mörkaste hörnen av sexbutiker finns det nu en växande acceptans av onaholes och andra manliga sexleksaker. Som ett resultat tillverkas fler och fler nya produkter, och det kan vara svårt att se skogen för träden. Att hitta ett varumärke du litar på och vars produkter du gillar kan göra det mycket lättare att bestämma vad du ska köpa härnäst, så på den här sidan kan du enkelt filtrera efter märke.

På Motsutoys säljer vi inte vilka varumärken som helst när det gäller manliga sexleksaker: framför allt måste de bidra med bra värde för pengarna. Billiga sexleksaker behöver fortfarande kännas bra och ha en viss kvalitetsnivå, och när du betalar mer för en leksak förväntar du dig självklart mer. Vi säljer inte någonting som vi inte själva vill använda!

Under åren har vi träffat ägare och konstnärer för flera av varumärkena på den här sidan, och vi har till och med besökt ett antal fabriker för att lära oss mer om tillverkningsprocessen. Vi kan försäkra dig om att dessa människor tar sitt arbete på allvar!

Även om alla sexleksaksmärken här är bra, erbjuder inte alla samma sak. Läs mer om att hitta de märken som passar dig nedan:

Att välja rätt varumärke för dig

Det är omöjligt att rangordna varumärkena och säga exakt vilket som är bäst och vilket som är sämst - varumärkena förändras och utvecklas hela tiden, men vad som är det bästa varumärket för dig beror även oerhört mycket på dina personliga preferenser.

➤ Högkvalitativt eller budget - Hos MotsuToys strävar vi efter bra valuta för pengarna, därmed har vi ett varumärke för varje budget.

Vissa märken fokuserar nästan uteslutande på att tillverka avancerade sexleksaker för män, tillsammans med de bästa materialen - ofta utvecklade av varumärket själv - och fokuserar på hållbarhet när det gäller design. Medan dessa märken tenderar att vara lite dyrare, får du fortfarande mycket värde för pengarna: eftersom dessa leksaker är av hög kvalitet kan du återanvända dem om och om igen om du tar hand om dem.

Men ibland vill du inte använda samma onahole om och om igen. Om du älskar att prova olika saker är det inget fel med en onahole från ett mer prisvärt varumärke! De lanserar ofta många nya produkter, testar vilda idéer och innovationer. Din kuk kommer aldrig att behöva bli uttråkad igen!

Naturligtvis har vissa märken både budgetvarianter och lite mer lyxiga alternativ. Bläddra för att se vilken typ av produkter de erbjuder för att få en uppfattning om vad de säljer.

➤ Varumärken med specialiteter: Vissa onahole-märken har funnits ganska länge och har utvecklat sina egna specialiteter. Tomax är exempelvis ett varumärke som har lyckats med konsten av mjukhetsnivåer i materialet, och NPG har massor av erfarenhet av att göra onaholes baserat på riktiga AV-stjärnans fittor.

➤ Varumärkets placering: Du kanske är fast besluten om att få en äkta japansk onahole eller föredrar fickvaginor tillverkade i väst framför de som tillverkas i öst. Vi har varumärken från hela världen.

Kommer de bästa sexleksakerna för män verkligen från Japan?

Kunder frågar oss ibland varför vi har så många japanska sexleksaker, och svaret kanske kommer att överraska dig!

Medan sexleksaker för kvinnor i väst har blivit mer och mer vanliga under de senaste decennierna, är leksaker för män fortfarande lite tabu. Många av de första västerländska sexleksakerna för män riktade in sig på homosexuella människor, och medan märken som Fleshlight har blivit populära har vi fortfarande en lång väg att gå. Fleshlight fokuserar fortfarande på raka plaströr med en enda typ av material inuti, medan det finns mycket mer!

Under tiden är raka motsatsen sann för sexleksaker i Japan. Här är sexleksaker för kvinnor mycket mer tabu, detta eftersom att vara oskuld är en så stor aspekt av kvinnors sexuella dragningskraft. Sexleksaker för män har å andra sidan blomstrat i flera årtionden och kan köpas nästan var som helst. Det är därför några av våra äldsta och mest älskade onahole-märken kommer från Japan!

Naturligtvis förändras världen, och det finns numera många fantastiska varumärken från andra länder: Sydkorea, Kina, Tyskland, Nederländerna och många fler. Även om Japan en gång kan ha varit världens bästa onahole-exportör, har de mycket konkurrens nuförtiden.

Nya onahole-märken

På grund av populariteten hos sexleksaker för män dyker det upp nya märken regelbundet, eller så lägger existerande varumärken ner mycket tid och kraft på att växa. Vi håller alltid ett öga på nya märken att lägga till på vår webbplats. Har du sett något som du tycker ser intressant ut? Skicka ett meddelande till oss så tar vi en titt på det.