Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Venus Clone

Venus Clone

Vad vill du ha med en lösvagina? Om du vill ha hållbarhet och realism är Venus Clone en lösvagina som inte får förbises.

Oerhört realistisk lösvagina

Denna design från Tomax har hyllats som att vara en av de mest realistiska på marknaden. Medan den vid första anblick kanske inte ser särskilt realistiskt ut, är den känsla den levererar svår att matcha. 

Applicera vattenbaserat glidmedel och värm lösvaginan till kroppstemperatur med en USB-värmare. Tryck dig själv mot blygdläpparna. Du kommer sedan att känna hur lösvaginan sväljer dig med iver och välkomnar dig i sin varma tunnel. Den första delen är relativt bred, en svagt böjd entré kantad med små knoppar för extra stimulering. Den smalnar dock snart ner i en stramare tunnel, pressar dig från alla sidor och skjuter tillbaka med varje stöt. Tunneln böjer sig ner och upp igen, men det är inte allt: högst upp finns flera områden för lite extra stimulering. Först en stor bula fodrad med subtila räfflor, följt av en svullen g-punkt och tunnelns lägsta del och slutligen ytterligare en liten kulle nära slutet, där tunneln slutligen smalnar till en smal punkt.

Kombinationen av dessa former och texturer kombineras till en överraskande verklig upplevelse. Du kan använda Tomax Venus Clone på flera sätt: Om du håller den upprätt med klitorishuven högst upp, glider bulorna över toppen av din kuk. Om du vänder på den stimulerar den andra sidan istället. Vrid på den för att variera stimuleringen en aning.

Hållbart och luktfritt material

En av de saker Tomax är mest kända för är deras högkvalitativa material. Allt är tillverkat med ett eget recept, och alla deras material är mycket hållbara. Som du kanske redan vet kan upprepad användning orsaka små eller stora “sår” i dina lösvaginor. Med Tomax-produkter händer inte detta lika ofta, men du behöver naturligtvis fortfarande vara försiktig.

Dessutom luktar Tomax lösvaginor mindre och frigör mycket mindre olja än andra lösvaginor. 

Intensiv stimulering eller försiktig och långsam? Du väljer själv!

Tomax har inte bara ett utmärkt recept på sitt material, de erbjuder det även i olika hårdhetsnivåer. En hårdare lösvagina känns fastare och håller formen bättre. Detta gör att det känns lite snävare och gör att de olika strukturerna och utbuktningar sticker ut mer - även om du kan negera det senare genom att använda ett tjockare glidmedel. Om du föredrar mild stimulering eller helt enkelt vill att din session ska ta längre tid kan du satsa på ett mjukare glidmedel. Böjlig och mjuk - detta kommer att kännas ännu mer realistiskt. Med en mjukare Venus-klon kommer det töjbara materialet nästan att kännas som att det ibland håller fast vid dig.

Formen och vikten på din lösvagina är densamma för alla material. Tomax Venus Clone är en medelstor lösvagina som är liten nog att använda med ena handen men ändå tjock nog att kännas lyxig.

Oavsett vilken version du väljer kan du räkna med utmärkt kvalitet. Tomax leksaker tillverkas i en liten anläggning i Japan, där varje leksak tillverkas för hand och inspekteras noga innan de förpackas. Detta engagemang och kvalitetskontroll innebär att din lösvagina blir felfri, precis som den borde vara.

Att rengöra Venus Clone

Efter användning kan du helt enkelt skölja ur Tomax Venus Clone på diskbänken. Se till att allt har sköljts ordentligt och torka sedan noggrant. Du kan använda en absorberande trasa för detta eller en speciell torkpinne. Applicera lite underhållspulver på utsidan vid behov för att göra den mjuk och dammavvisande. Slutligen lagrar du din leksak i plastförpackningen som den skickades i eller använder en speciell leksakspåse gjord av andningsbart material. Att hålla den borta från värme och UV-ljus garanterar den längsta livslängden.

 

cleaning your toy

Om du skulle kunna klona din lösvagina…

Vi skulle inte bli förvånade om du väljer Tomax Venus Clone. Tack vare dess realistiska texturer, utmärkta material och olika hårdhetsnivåer är det här en leksak som kommer att kunna tillfredsställa nästan alla.

Mått och specifikationer för Tomax Venus Clone

Längd: 17 cm Bredd: 10 cm Vikt: 650 gram Tillverkare: Tomax Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 650,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Venus Clone
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.