Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Venus Cross

Venus Cross

Venus Cross är en kvalitativ lösvagina från Tomax som finns i flera olika material. Den korsformade inre strukturen känns fantastisk och lämpar sig väl för att använda på flera olika sätt.

Tomax kvalitativa material

Om du har haft en av Tomax lösvaginor tidigare vet du det redan detta: inget annat varumärke har precis samma egenskaper som Tomax. Receptet på deras material hålls väldigt hemligt, och medan andra tillverkare har försökt kopiera det har ingen lyckats.

Det första du märker när du tar ut din lösvagina ur förpackningen är att materialet har liten eller ingen lukt och känns väldigt trevlig att ta på. Billigare lösvaginor, särskilt mjuka, kan kännas lite oljiga och ibland till och med lämna oljefläckar på möbler och kläder, men det är inget problem med lösvaginor från Tomax.

För det andra, och kanske det viktigare, är materialet som Tomax använder väldigt hållbart. De är mer hållbara än de flesta andra material, och om de behandlas på rätt sätt kommer de att hålla länge.

Tvärformat tvärsnitt: kittlande struktur

Till skillnad från Venus Real gör Venus Cross inget försök med att efterlikna anatomin i en riktig vagina. Varför satsa på realism när man kan vara kreativ? Om du sprider blygdläpparna ser du fyra sektioner där området mellan dem bildar en tvärformad tunnel. Var och en av dessa fyra sektioner är täckt med små utbuktningar, vilket ger extra stimulering utan att vara märkbart.

Denna struktur går inte hela vägen bakåt; efter ett par centimeter finns en rörformad sektion, som sedan följs av ett annat tvärformat område som roteras något jämfört med det första. Längst in finns en annan enkel sektion som utövar ett litet tryck utan att vara för stimulerande på dina mest känsliga områden.

De utskjutande sektionerna känns bra när du trycker fram och tillbaka, men om du vill prova något annat kan du även vrida och vända Venus Cross på olika sätt och vis. Att känna de knubbiga utbuktningar glida förbi dig är en unik känsla, och att växla mellan att vrida och trycka kan lägga till en stor variation i din session.

Venus Cross är en medelstor lösvagina och väger cirka 650 gram. Den här vikten innebär att den har en fin tjock vägg, vilket säkerställer att du inte kan känna dina egna fingrar genom sidorna.

Välj den perfekta stimuleringsnivån

Eftersom Tomax vet att inte alla kunder har samma preferenser har de valt att erbjuda de flesta av sina designer i olika fasthetsnivåer. Tomax Venus Cross är inget undantag: den finns i Regular Hard, Regular och Soft. Regular Hard är perfekt om du vill ha en lite mer intensiv upplevelse. Eftersom materialet är mindre smidigt får det lösvaginan att kännas tätare och gör att strukturen blir mer påtaglig. Om du lätt blir överstimulerad eller tar mindre tid att nå klimax än du egentligen vill kan du välja den mjuka versionen. Denna version är mjukare och mer töjbar, vilket ger en mer skonsam stimulering.

Glidmedlet du väljer kan även påverka hur Venus Cross känns. Ett tjockare glidmedel gör att strukturen känns mindre stimulerande, medan ett tunnare glidmedel gör att du känner varje detalj, men kan även torka snabbare.

Hur du använder och rengör Tomax Venus Cross

Innan du använder den bör du applicera rejält med vattenbaserat glidmedel. Olje- eller silikonbaserade glidmedel bör undvikas eftersom att de kan skada din lösvagina. Om du vill kan du använda en USB-värmare för att värma Venus Cross till en bekvämlig kroppstemperatur.

När du har använt den - och vi litar på att vi inte behöver gå i detalj med den aspekten - sköljer du den noggrant under kranen och använder fingrarna för att töja öppningen försiktigt och ta bort eventuellt glidmedel och vätska från insidan. Eftersom Venus Cross inte är särskilt komplicerad inuti är den väldigt lätt att rengöra. Torka den sedan ordentligt med en absorberande trasa, mikrofiberhandduk eller torkpinne. För att förvara den använder du den medföljande plastförpackningen eller en leksaksförvaringssäck.

cleaning your toy

Sammanfattning

Tomax Venus Real är en kombination av utmärkt material, stimulerande design och utmärkt hantverk. Denna leksak håller länge och förtjänar att rekommenderas!

Vikt och mått för Tomax Venus Cross

Längd: 17 cm Vikt: 10 cm Vikt: 650 gram Tillverkare: Tomax Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 6 500,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 1 400,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Venus Cross
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.