Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Venus Real

Tomax Venus Real

Venus Real av Tomax är en av de lösvaginor som inte strävar efter att vara ny eller komplicerad: den satsar på enkelhet och gör det otroligt bra. Eftersom den finns i olika hårdhetsnivåer passar den alltid dina önskemål.

Hållbar, luktfri och inte oljig: den heliga graalen vad gäller lösvaginor

Tomax Venus Real

En av de saker Tomax är mest kända för är deras otroliga material. Vi är inte säkra på hur de gör, men deras material ligger definitivt några steg före andra tillverkare. Ett vanligt problem med lösvaginor är att de har en noterbar lukt. Medan det vanligtvis går bort efter några tvättar, är det ännu bättre att ha en lösvagina som aldrig har den lukten. En annan fråga, särskilt med mjukare eller billigare lösvaginor, är oljigheten. Även det har Tomax lyckats minska till ett minimum.

5 nivåer av stimulering: vilket Tomax-material är perfekt för dig?

Precis som i Tomax andra lösvaginor finns Venus Real i olika material. Ju fastare material, desto mer stimulerande är det. Eftersom Venus Reals tunnel varken är särskilt tät eller har mycket stora utbuktningar bör du tänka på att de mildare versionerna är väldigt milda vad gäller stimulering.. Detta är perfekt om du vill träna dig till att hålla längre, eller om du gillar långa sessioner.

Slutligen, och kanske viktigast av allt, är att Tomax lösvaginor är otroligt hållbara. Med rätt vård kommer dessa lösvaginor att hålla mycket längre än andra varianter. Vid första anblick är de kanske inte de billigaste, men om du tittar på hur mycket användning du får ut av dem är det absolut värt det.

Bra storlek med en organisk struktur

Tomax Venus Real är en medelstor lösvagina och väger cirka 650 gram. I denna storlek är väggarna tillräckligt tjocka för att kännas realistiskt köttiga, men lösvaginan är inte så stor att den blir otymplig eller alltför dyr.

Denna lösvagina har en klassisk svampform, med en lång stam som är lätt att hålla i, och en större front med en vulva. De delikat formade inre och yttre blygdläpparna är inte bara för utseendet; de känns även väldigt bra när du glider över dem.

Den interna strukturen är enkel men mycket effektiv. Precis som en riktig vagina har Venus Real inte stora utskjutande knutar eller stora utbuktningar. Istället har den en mjuk design med en organisk konsistens som känns väldigt mycket som en riktig vagina. Tunneln börjar med ett bredare område för enkel entré och smalnar sedan av till en smalare, S-formad design, med en liten bula för extra stimulering i mitten.

Tack vare Tomax lilla och dedikerade produktionsanläggning är kvalitetskontrollen utmärkt. Deras produkter är nästan alltid helt felfria.

Hur du använder och rengör Tomax Venus Real

För att se till att din onahole behåller sitt perfekta tillstånd är det viktigt att du vet hur du tar hand om den. För det första bör du alltid använda ett vattenbaserat glidmedel. Venus Real fungerar bättre med ett rinnigare glidmedel eftersom att texturen är ganska subtil.

Efter användning ska du skölja ur den ordentligt under kranen och använda fingrarna för att sära öppningen. Det är viktigt att torka insidan ordentligt, vilket du kan göra genom att försiktigt trycka in en luddfri absorberande trasa eller med speciella torkpinnar. Om det behövs kan du använda lite underhållspulver på utsidan så att det känns extra mjukt och stöter bort damm, men Tomax-produkter behöver sällan detta.

När du vill förvara Venus Real kan du göra det i den plastbehållare som medföljer eller använda en förvaringspåse gjord av andningsbart material.

cleaning your toy

Sammanfattning…

Venus Real från Tomax är en avancerad lösvagina som känns realistisk. Tack vare det utmärkta materialet har den knappt någon lukt och kommer att hålla länge. Med de fem fasthetsalternativen kan du välja en som passar perfekt för dina behov!

Egenskaper och mått för Tomax Venus Real 

Längd: 17 cm Bredd: 10 cm Vikt: 650 gram Tillverkare: Tomax Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 650,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Long smooth pleasure
Recension av Runkku
This toy (Rich Soft) is especially good, if you can't last long. I have used it with Insomnia, Onatsuyu and TYO lubes. They all are good, but I prefer that order. TYO gives the mildest feeling. People say that Real and Arkhe are the most realistic feeling toys there are right now. I hope that Motsutoys can get also Arkhe in stock.
Translate review
Product
Service
Really soft
Recension av Ens
feel awesome however lack some more stimulation
Translate review
Product
Service
Big onahole, feels closer to the real thing, good for edging for hours
Recension av Jsu
It's quite big and very soft. You will need baby powder or corn starch outside to avoid your fingers getting sticky

It's very mild. If you want a quick fap and feel pronounced shapes and turns, this is not for you. If you want to edge and experience your masturbation sessions slowly, then this will be a good choice

The lube that comes in the box is nothing to write home about

Translate review
Product
Service
Een must
Recension av john
Deze onahole is een must. Het gevoel is ongeëvenaard. Zelf heb ik gekozen voor de zachtste versie. Het bevalt mij zo goed dat ik nog meerdere hardheden ga uitproberen
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Venus Real
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.