Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Violated Busty Young Wife Kana

Kana öppnar dörren för dig iklädd en enkel blå topp och en blå kjol. Hon ser lite förvånad ut men släpper in dig ändå. Hon vill att du ska knulla henne hårt, medan hon kämpar och försöker slå sig loss - lust för dig och lojalitet mot hennes man slåss mot varandra inuti henne, men hennes stön och våta fitta kan inte ljuga! Det är en fantasi som många har, och med Violated Busty Young Wife Kana får du uppleva det på riktigt. De många bilderna som täcker vardera sida av den frodigt designade lådan visar den vackra Kana när hon rodnar, samtidigt som hon blir tafsad på.

Verklig design

Om du vill ha en lösvagina med en verklighetstrogen design på utsidan är NPG ett utmärkt val. De har många års erfarenhet av att kopiera och återskapa fittor från verkliga JAV-stjärnor - i själva verket är många av deras lösvaginor direkta kopior av några av Japans mest kända porrstjärnor! Medan denna lösvagina har en bra medelstorlek på 450 gram lyckas NPG trots detta att leverera den i en visuellt stimulerande design. Den ser ut som en kvinna som är framåtböjd, samtidigt som hennes runda skinkor sprids något för att ge dig enkel tillgång till hennes våta fitta. Fittan i sig är väldigt detaljerad, med svullna yttre blygdläppar, en klitoris och mjuka, vågiga inre blygdläppar som griper tag i dig när du glider in.

kana onahole npg

Stimulerande fickvagina

Efter att ha applicerat lite vattenbaserat glidmedel är du redo att komma igång. Lådan innehåller ett gratis prov av doftande glidmedel, men om du vill använda denna lösvagina om och om igen kan det vara en bra idé att skaffa en hel flaska.

Kanas ingång är tät och bildar en tätning runt dig som inte bara känns bra utan som även hindrar glidmedel från att läcka ut. Vad som följer är en grym tunnel full av stimulerande texturer: masserande knutar, virvlande utbuktningar och räfflade grindar smälter samman i en orgie av nöje.

Tunneln i sig är ganska bred, vilket gör den perfekt om du är lite grövre eller föredrar en lösare passform. Naturligtvis kan du öka intensiteten när som helst genom att klämma på lösvaginan, något som gör upplevelsen intensivare. Detta gör Violated Busty Young Wife Kana till en mycket mångsidig lösvagina.

Lösvaginan väger 450 gram och är cirka 17 centimeter lång och mäter 8,5 centimeter vid den bredaste punkten. Detta gör det möjligt att använda den med en enda hand eftersom att den inte är särskilt tung,  men fungerar även utmärkt med båda händerna. Du kan exempelvis hålla basen tätt nedåt mot dina bollar när du drar, knådar och vrider toppen så att texturen glider över dina lite känsligare områden.

Struktur i två lager för extra nöje

NPG valde att satsa på en design med  dubbla lager för denna fickvagina. Det betyder inte bara att insidan har en inbjudande rödaktig färg utan även att utsidan och insidan känns något annorlunda. Den bleka utsidan känns mjuk och len vid beröring och är dammavvisande. Töjbarheten innebär att när du trycker in dig i Kanas fitta trycker den på dig, precis som en riktig kvinna skulle göra. Det inre lagret är utformat för att rymma många utmärkta detaljer och leverera en perfekt stimulering.

Sammanfattning för Violated Busty Young Wife Kana

Denna lösvagina från NPG har fantastiska bilder på förpackningen, en fantastisk design med dubbla lager och en stimulerande men inte alltför snäv tunnel. Om du vill fördjupa dig i fantasin om att kränka en ung fru är det här den rätta lösvaginan för dig.

Längd: 17 cm

Bredd: 8.5 cm

Höjd: 7 cm

Vikt: 450 gram

Innehållet ett gratis glidmedelstest för lösvaginor (med en doft av vagina)

Tillverkad av NPG (Nippori Gift Shop)

keep reading

Mer information

Product weight (g) 4 500,00 g
Write Your Own Review
Du recenserar: Violated Busty Young Wife Kana
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.