Julia+

(4)

Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Julia+

Lösvaginan Julia+ (Julia Plus) 

Julia Kyoka är en av de kändaste porrstjärnorna i Japan. Lösvaginan tillverkades 2012 av EXE, men är fortfarande superpopulär och ligger inte under de berömda No Shoumei Meiki's från NPG. Kvaliteten på 'Julia +' och känslan av den dubbelskiktade tunneln gör lösvaginan till en klassiker.

På förpackningen porträtteras Julia Kyoka med sina J-cup-bröst (japansk storlek). Om du öppnar lådan hittar du inte bara den förseglade produkten utan även en flaska glidmedel  på inget mindre än 50 ml!

Utsidan av Julia + är väldigt detaljerad. På ovansidan ser du hennes nyckelben, under det ser du hennes vackra bröst. Areola och bröstvårtorna ser till att hennes runda bröst verkligen tilltalar fantasin. Hennes mage, navel och stora blygdläppar modelleras även efter denna japanska AV-porrstjärna.

Julia Plus Onahole

Om du vänder på Julia + ser du hennes axelblad och stora runda rumpa, och något som sticker ut omedelbart är hennes djupa midja, som om hon pekar rumpan bakåt.

Tunnel:

Julia + är en ganska mjuk lösvagina. Tunneln är gjord av styvare, mer stimulerande material.

Tunneln känns väldigt verklig, utbuktningarna i början av tunneln känns som ingången till en riktig vagina!

Tunnel Julia+ Onahole

Tunneln har en rullande kurva som trycker ner penisen lite halvvägs in. På grund av det mjuka materialet ger det ett mjukt mottryck om du använder henne i missionären.

Annorlunda varje gång

Julia + ger dig minst tre olika upplevelser. Förutom missionären kan du även vrida henne 90 grader eller vrida den övre delen lite för att hitta den perfekta passformen för dig.

När du vänder Julias rumpa mot dig känns tunneln annorlunda igen. I doggystyle kommer du att känna mycket stimulering i mitten av tunneln på undersidan av ditt ollon. Lägg till det faktum att du kan tränga igenom Julia djupt så kommer du att förstå varför hon får huvudet på många män att snurra, och varför Julia + varit så populär i många år.

På grund av det mjuka materialet kan du även ta tag i Julia + med en hand, till exempel tummen under ett bröst. Då kan du låta henne studsa på din penis. Det skapar annorlunda känslor i jämförelse med att bara penetrera henne. 

Vrid och skaka

Ett annat snyggt trick som Julia kan göra är att vrida upp och ner på sin torso. Med din penis inuti Julia + vrider du hennes bröst mot rumpan. Sedan släpper du. Tack vare vikten på hennes bröst vrider hon sig tillbaka och står stilla efter att hon har skakat ditt ollon ... Du måste prova det här!

Den här lösvaginan har ingen enorm sugeffekt men ett acceptabelt vakuum. Du kan öka vakuumet genom att trycka ut luften innan du trycker dig in.

Kort sagt: Julia + är en lösvagina som du kan njuta av länge och en som du kan använda på många olika sätt.

Rengöring av Julia+

Du måste vara försiktig när du rengör, öppningen kan gå sönder om du vänder henne in och ut. Ett annat alternativ är detta:

Cleaning Julia+

Julia+ är nästan 18 cm lång och väger 700 gram och levereras med en flaska 50ml glidmedel.

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 700,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: Julia+
Laddar...

You submitted your review for moderation.