Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Puni Ana SukeSuke DX

EXE:s mascot Puni Ana är tillbaka med ytterligare en DX-leksak! Med det här genomskinliga materialet kan du njuta av två snäva tunnlar på ett visuellt stimulerande sätt.

Äntligen: en genomskinlig lösvagina som inte är för fast

puni ana suke suke dx

Hittills har de flesta transparenta lösvaginorna varit alldeles för hårda. Det är bra om du gillar att dina sexleksaker är stimulerande och intensiva, men det betyder att de som gillar när det är lite mildare har missat det roliga vad gäller genomskinliga lösvaginor. Materialet som används i Puni Ana Suke Suke DX är inte lika mjukt som EXE:s Fuwatoro-material, men det är fortfarande mjukt och töjbart, något som du kan se på produktbilderna.

Tack vare det genomskinliga materialet kan du se Puni Anas tunnlar töjas när du trycker in i henne om och om igen!

Puni Anas fitta

Den interna strukturen är densamma som den för de andra Puni Ana DX-höfterna: de svullna blygdläpparna bildar en tätning runt din lem när du glider djupare in i tunneln. Sidorna är inte bara täckta av dussintals små stimulerande stötar, själva tunneln böjer sig även upp och ner och skapar subtila men mycket trevliga tryckpunkter. Mot baksidan dras tunneln åt något, vilket ökar njutningen.

Puni Anas tajta rumpa

Naturligtvis har Puni Ana mer än ett hål att fylla! Analtunneln börjar med en tät entré som efterliknar en sfinkter, och det som följer är en böljande tunnel med stramare och bredare områden, fodrad med vågiga, membranliknande texturer.

Extra lång och enkel att rengöra 

Till skillnad från de flesta onahips löper tunnlarna genom hela sexleksaken. Det betyder att även de med en längd som ligger långt över genomsnittet fortfarande kommer att kunna trycka in hela sin penis. En extra fördel är att detta gör Puni Ana Suke Suke DX mycket lätt att rengöra: du kan enkelt spola vatten genom tunnlarna.

Lösvaginans höjd: 21 cm (topp-botten)

Lösvaginans bredd: 20 cm (höft-höft)

Lösvaginans djup: 10 cm (mage-rygg)

Tunnelns längd: 21 cm

Vikt: 2200 gram

Inkluderar gratis glidmedelstest

Tillverkad av EXE

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 2 200,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 210,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
sucks like a vacum
Recension av big daddy
wuold sex agina regain you young kids
Translate review
Product
Service
Nice
Recension av Cunny
Very nice cunny/ass, tight holes and good feeling when pounding her. Very easy to clean compared to the bigger hips. 8/10 would recommend.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Puni Ana SukeSuke DX
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.