Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Punyo in the Chinpo

Punyo in the Chinpo

Tamatoys känner till varje fetisch som existerar och arbetar hårt för att göra leksaker för att tillgodose varenda en av dem, oavsett hur nischade de är. Punyo i Chinpo är inte en vanlig onahole: det här handlar om "dockning" eller "kukfyllning". Nyfiken? Läs vidare!

Penispenetration?

En penis som tränger igenom en annan penis, omöjligt? Nej! Det är möjligt att göra detta i verkligheten med tillräckligt med stretching och träning. Och även om det inte hade varit möjligt är vi säkra på att det inte hade stoppat Tamatoys.

En lösvagina med stor omkrets

Denna lösvagina är formad som en tjock kuk, inklusive bollar. Den är ganska detaljerad och har hudveck och några små rynkor. Penisspetsen har en liten öppning formad som ett myntinkast. Denna öppning har inga blygdläppar som leder dig in, därmed kan penetration vara lite svårare än vanligt - men det bidrar med ökad realism.

När du väl glider in kommer du att känna den detaljerade tunneln kring dig. Växlande strukturer stimulerar dig på olika sätt och gör att du får en rejäl behandling i takt med att du drar in och ut. Mjuka utbuktningar hittas i hela tunneln och blir smalare och bredare, med en ojämn konsistens i mitten av urinröret. Vi kan inte riktigt avgöra om det känns som ett riktigt urinrör, men det känns definitivt bra!

Väggarna i denna lösvagina är ganska tjocka, vilket innebär att du inte känner dina fingrar när du använder den. Själva lösvaginan trycker tillbaka mot dig vilket gör att tunneln känns tät men inte begränsande.

Material

Den mjuka TPE-material känns bra vid beröring och har exakt rätt fasthet för att stimulera dig. Lösvaginan som helhet är ganska slak och definitivt för mjuk för att användas som en dildo.

Rengöring

Att rengöra Punyo i Chinpo är så lätt som det kan bli med en lösvagina: skölj försiktigt ur tunneln under kranen och torka den noggrant. Pressa först ut allt vatten, tryck sedan in en absorberande trasa och vänta i några minuter tills varje droppe är borta.

Sammantaget känns denna ovanliga lösvagina minst lika bra som många mer konventionella varianter. Oavsett om det här är en riktig fetisch eller om du bara vill prova något nytt kan vi rekommendera den!

Egenskaper:

Total längd: 19 cm

Vikt: 370 gram

Material: TPE

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 3 700,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 400,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Outstanding
Recension av Lo
This is my third onahole of this type but it's by far the best I've used.

-The exterior details on both sides are amazing.
-Feels amazing, has great suction, soft, bendable, quiet.
-The product itself overall feels innovative.

It's definitely a recommendation from me, try it out you won't be disappointed!
Translate review