Super Body Anzai Rara

Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Super Body Anzai Rara

Rara Anzai Super Body

Om du har tagit del av japansk porr har du säkerligen stött på Rara Anzais arbete. Denna onahole är en liten replika av hennes fantastiska kropp, tillsammans med en insida täckt av spännande knoppar och veck, redo att svälja dig - och om du går hela vägen in kan du till och med tränga in i livmoderhalsen och klämma in i livmodern!

rara anzai super body onahole

Rara Anzai Super Body: en onahole gjord med hjälp av en 3D-scan

EXE har mycket erfarenhet när det gäller att tillverka sexleksaker baserade på riktiga JAV-stjärnor. När varumärket var nytt gjorde de en kopia av lera för att efterlikna modellens kropp. Numera använder de modern teknik: de använder en 3D-skanner för att skanna Rara Anzai kropp i otroliga detaljer, och gjorde bara några små justeringar för att göra den till en användbar onahole.

3D-skanningen resulterar i en onahole som har samma proportioner och former som Rara Anzai, allt från de stora brösten med små bröstvårtor till hennes relativt smala höfter och runda röv är perfekta kopior. Vikten på 820 gram ger en trevlig känsla och är lite tyngre än de flesta onaholes man använder med en hand.

Rara Anzais fitta - ocensurerad!

Tunneln inuti Rara Anzai Super Body är okomplicerad men inte tråkig eller ineffektiv. Det börjar med en serie stora masserande stötar som glider förbi din lem. Sedan följer två portar: de ger lite motstånd när du trycker igenom dem, men hjulet du drar tillbaka tar försiktigt tag i dig och den subtila strukturen skapar en fantastisk stimulans. Efter ytterligare en korridor med stötar når du Rara Anzai livmoderhals. Du kan använda livmoderhalsens något utskjutande bula för att massera den känsliga toppen på din kuk, men du kan även trycka igenom den. Det täta membranet glider över spetsen på din kuk medan de flexibla utbuktningarna masserar resten av den. Försök att kasta dig in i den djupaste delen när du är på gränsen till klimax för att få en spektakulär avslutning! 

Specifikationer för Rara Anzai Super Body

Baserat på JAV-stjärnan Rara Anzai (även känd som Rion eller Shion Utsunomiya)

Onahole längd: 18,5 cm

Onahole bredd: 11 cm

Onahole höjd: 9,8 cm

Tunnellängd: cirka 13 cm

Vikt: 820 gr

Inkluderar från glidmedelstest

Onahole med ett lager 

Tillverkad av EXE

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 820,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Super Body Anzai Rara
Laddar...

You submitted your review for moderation.