Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Entirely Super Soft Pussy - Kimijima Mio Meiki

Otroligt mjuk vagina - Kimijima Mio Meiki

NPGs Meiki-serie är en av de mest älskade serierna bland dem som älskar onaholes: de har inte bara de sexigaste porrstjärnorna, designen och kvaliteten är även otrolig. Kimijima Mio Meiki är gjord av otroligt mjukt material och har en stimulerande interiör.

Som att ha en porrstjärna helt för dig själv

Detta tillägg till NPGs Meiki-linje innehåller Kimijima Mio, en JAV-stjärna med en gudinnas kropp och ett ansikte likt en ängel. Du kan beundra henne på avstånd genom att titta på hennes porrfilmer, men med denna onahole kan du vara närmare henne än någonsin tidigare. Blygdläpparna och den virvlande tunneln är naturligtvis baserade på Kimijima Mios fitta.

Lådan illustrerar Kimijima Mios kropp, visar upp kurvorna i olika underkläder och med ett par avslöjande erotiska ögonblicksbilder.

Snyggt utformad fickvagina

Mjukt material:

Det första du kommer att märka när du tar ut Kimijima Mio Meiki ur lådan är dess otroliga mjukhet. Materialet är slätt och mjukt, men på samma gång elastiskt: du kan enkelt trycka ner fingrarna i det eller sträcka ut det, och det fjädrar sedan tillbaka till sin form. Denna töjbarhet innebär att den anpassar sig efter din storlek och passar tätt runt dig.

Tjocka väggar:

Meiki NPG

Denna onahole väger 600 gram, vilket är tillräckligt lite för att använda med en hand, men tillräckligt stort för att kännas "köttigt". Lösvaginor med tunna väggar känns mycket mindre realistiska, både för att de pressar dig mindre och för att du kan känna fingrarna genom sidorna.

Detaljerad och stimulerande tunnel:

Insidan av Kimijima Mio Meiki är täckt med spännande organiska strukturer från början till slut. Om du kör snabbt smälter de samman till en dimma av nöje, men eftersom de är så väl definierade kan du känna dem individuellt om du kör tillräckligt långsamt. Efter den smala öppningen omsluter de veckade projiceringsringarna dig och stimulerar dig försiktigt. När du glider in djupare blir de tjockare och mer väldefinierade och ökar stimulansen. Det oerhört mjuka materialet klamrar sig fast ivrigt i dig och skapar en speciell känsla. När du trycker in ännu djupare kommer du att stöta på flera spiralformiga utbuktningar som virvlar sig runt dig med varje stöt innan du äntligen kommer fram till den djupaste delen av Kimijima Mios fitta: små, subtila pärlor stryker den känsliga toppen av ditt ollon och tar dig till ett klimax.

Struktur med dubbla lager: 

Ett problem som mjukare onaholes har är att de är mindre stimulerande: eftersom allt töjer sig så lätt trycks inte texturerna mot dig särskilt hårt. NPG förhindrar detta genom att använda två olika material. Det inre materialet är fortfarande mjukt och töjbart, men håller detaljer otroligt bra, vilket gör att de kan skapa en tunnel med väldefinierade, stimulerande strukturer

Högkvalitativa lösvaginor från N.P.G

NPG är ett av de varumärken du alltid kan lita på när det gäller kvalitet: deras egna material är otroliga och hållbara och producerar relativt lite olja och dofter. De har gjort detta länge och det känns verkligen! Lösvaginor från NPG kan vara lite dyrare än vissa andra märken, men om du frågar oss får du mycket valuta för pengarna.

Riktigt mjuk vagina - Kimijima Mio Meiki - Specifikationer

Vikt: 600 gram

Längd: 18 cm

Bredd: 145 cm

Tillverkad av: N.P.G

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 600,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: Entirely Super Soft Pussy - Kimijima Mio Meiki
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.