Japanese Real Hole Indecent Aika Yumeno

Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Japanese Real Hole Indecent Aika Yumeno

Om du någonsin tittar på porr från Japan (även känd som JAV eller Japanese Adult Video) är det troligt att du har sett Aika Yumeno. Denna skönhet har en fantastisk naturligt kurvig kropp, och hon vet exakt hur man använder den!

Denna klonade lösvagina låter dig uppleva hennes fittas strama omfamning när du tittar på en av hennes videor eller föreställer dig att hon rider dig.

Aika Yumeno’s vaginala kloning

aika yumeno pocket pussy

Denna lösvagina har ett rent och enkelt utseende: det är en cylinder med rundade kanter och en liten öppning längs framsidan. Öppningens enkla design fungerar perfekt för att vägleda dig inuti, och den är även lätt att rengöra och svår att skada. Med en vikt på 300 gram är lösvaginan den perfekta storleken för att använda med en hand; du kan använda den länge utan att bli trött, men den är fortfarande tillräckligt stor och tung för att bidra med mycket stimulans.

Precis som med vilken lösvagina som helst måste du applicera lite vattenbaserat glidmedel. Ett gratis glidmedelstest ingår! Om du vill ha en extra verklighetstrogen upplevelse kan du värma upp denna Real Hole i några minuter med en USB-värmare. På så sätt når den en behaglig temperatur på cirka 36°C, precis som en riktig fitta.

Det mjuka och töjbara materialet gör det enkelt att glida in i tunneln. Texturerna som väntar på insidan ser ganska enkla ut men smälter samman till att ge en stor stimulerande effekt. Den första delen har tunna ringar som tack vare det flexibla materialet åker upp och ner lite för varje stöt. Stimuleringen intensifieras sedan ytterligare när ringarna förvandlas till virvlande fenor med utbuktningar placerade på olika strategiska positioner. Dessa utbuktningar är små utsprång med nubbar som skapar lite extra tryck. Genom att vrida lösvaginan kan du få det precis som du vill ha det!

Den sista delen av tunneln är en av dess höjdpunkter: tunneln avsmalnar till en smal punkt och rundade stötar finns på alla sidor. Med varje stöt känner du att de glider och sträcker sig över det känsliga ollonet.

The Real Hole Indecent Aika Yumeno är mycket lämpad för onani-sessioner med lite variation: växla inte bara mellan snabbt och långsamt, lägg även till en liten vridning, eller dra den hela vägen ner och vrid den fram och tillbaka - det sätt som texturerna retar din kuk är en fantastisk känsla!!

Mjukt och töjbart material

En stimulerande tunnelkonstruktion är avgörande för en bra lösvagina, men utan ett bra material tillsammans med detta betyder det inte särskilt mycket. Tack och lov har EXE några av de bästa materialen som existerar, och

Materialet som de valde för Real Hole gör oss absolut inte besvikna. Det känns köttigt och mjukt och kan töjas med lättja. Det betyder att även om tunneln bara är cirka 10 centimeter lång och ser ganska smal ut så kan den rymma de flesta storlekar.

Det mjuka och töjbara materialet gör att den passar väldigt bra för längre eller mjukare sessioner. Om du vill att det ska vara lite mer intensivt kan du använda ett rinnigare glidmedel: detta låter dig känna strukturen i tunneln mer än ett gelliknande glidmedel skulle göra.

Hållbar lösvagina av hög kvalité

Denna lösvagina tillverkas i Japan, precis som de flesta av EXEs produkter. Produktionskvaliteten är hög och materialet måste följa strikta säkerhetsstandarder, vilket är varför många föredrar japanska lösvaginor framför produkter från andra länder.

Det är uppenbart att denna lösvagina designades med fokus på frekvent användning: designen i ett lager är mycket hållbar och tunnelns och utsidan kan klara av mycket missbruk. Dessutom är den ganska lätt att rengöra tack vare de grunda strukturerna och det töjbara materialet.

Sammanfattning för Real Hole Indecent Aika Yumeno

Detta mjuka och töjbara hål har en struktur som kommer att kunna behaga nästan alla, och det har EXE: s vanliga höga kvalitet. Med denna lösvagina kan du njuta av fantasin om att ha en underbar porrstjärna som Aika Yumeno helt för dig själv!

Lösvaginans längd: 14 cm

Lösvaginans bredd: 6.2 cm

Lösvaginans vikt: 295 gram

Ett lager, slutan ände

Inkluderar gratis glidmedelstest på 15 ml

Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 295,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 105,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Japanese Real Hole Indecent Aika Yumeno
Laddar...

You submitted your review for moderation.