Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Nakadashi Orgasm Honoka Mihara Onahole

Lösvaginan Nakadashi Orgasm Honoka Mihara 

Denna vackra lösvagina är baserad på den populära japanska porrskådespelerskan Honoka Mihara. Om du inte har sett hennes arbete har du verkligen missat något! Den här fantastiska japanska kvinnan har ett smalt yttre med fina hoppande bröst och hon är redo för nästan allt.

Perfekt avbildning

Om du gillar realistiska lösvaginor: det blir inte mycket verkligare än detta! För att tillverka ingången till denna lösvagina togs en gipsavgjutning av Honoka Miharas vackra fitta. Du kan äntligen se alla detaljer i hennes blygdläppar, även när de är censurerade i hennes videor.

Att använda denna lösvagina medan du tittar på en av hennes videor är definitivt en upplevelse på en helt annan nivå, speciellt om du har tid för att synkronisera med det som händer på skärmen!

N.P.G. är väldigt erfarna när det gäller att arbeta med AV-stjärnor, och de har redan producerat många utmärkta lösvaginor baserat på riktiga kvinnor. Det betyder att skådespelerskorna är angelägna om att arbeta med dem, för de vet att produkten kommer att bli bra!

Om du vill lägga till ett ytterligare ett lager av realism kan du överväga att använda en sexleksaksvärmare för att få lösvaginan till en perfekt kroppstemperatur innan du använder den. Det tar 5 till 10 minuter att värma upp den, och det bidrar verkligen till upplevelsen.

Konstruktion med dubbla lager

Nakadashi Orgasm Honoka Mihara är gjord av mjuk men ändå elastisk TPE och i två olika lager. Det yttre skiktet är mjukt och hudliknande, medan det rosa inre skiktet ger perfekt stimulans. Om du öppnar hennes blygdläppar kan du se den inbjudande rosa färgen inuti.

Tunneln

Medan utsidan är en perfekt replika, är insidan det vi vill kalla "realism på steroider". Den organiska strukturen med stötar och utbuktningar liknar en riktig vagina, men är anpassad för att kännas ännu bättre.

Nakadashi Orgasm Honoka Mihara börjar med en smal men töjbar entré. Detta bildar en tätning runt dig så att glidmedlet inte läcker ut direkt. Efter detta utvidgas lösvaginan något, för att sedan dra åt sig igen för att bilda en "grind" som du kan trycka dig igenom. Denna förminskning och utvidgning upprepas flera gånger, den subtila sugkoppstrukturen bidrar ännu mer till den redan grymma känslan.

Extra glidmedelsprov

Denna lösvagina från N.P.G. levereras med ett gratis glidmedelsprov som är lite annorlunda än en vanlig variant. Detta glidmedel är gjort speciellt för att se ut som sperma, därmed är den lite vitare och strängare än vanligt. Om du gillar creampies kommer du att älska det!

Rengöring

Självklart kommer du att få ut det mesta av din lösvagina om du tar väl hand om henne. För att rengöra tunneln sköljer du ur den under kranen efter användning tills den är ren. Pressa ut så mycket vatten som möjligt och tryck in en absorberande trasa för att absorbera den sista fukten. Du kan även applicera lite majsstärkelse, talkpulver eller speciellt underhållspulver för att hålla den i optimalt skick!

Nakadashi Orgasm Honoka Mihara kanske är svårt att uttala, men själva lösvaginan är lätt att använda! Den realistiska utsidan kombinerat med den väldesignade tunneln gör att den är utmärkt att använda, och att ha videor att kolla på tillsammans när man använder den är en grym bonus.

Egenskaper

Total längd: 16.5 cm

Total bredd: 9 cm

Vikt: 610 gram

Material: TPE

Tillverkad i Japan av N.P.G.

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 6 100,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 1 050,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
good
Recension av Kimi
I really like the "ring" part inside her... the product is not as intense but good for long play
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Nakadashi Orgasm Honoka Mihara Onahole
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.