Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Puni Ana Virgin

Puni Ana Virgin: Puni Ana möter Puni Virgin

Puni Ana Virgin

EXE och G-Project kombinerar två av Japans mest älskade onahole-serier: Puni Ana och Puni Virgin! Den resulterande lilla höften Puni Ana Virgin är en fantastisk onahole med slitstarkt material, vacker design och mycket trevliga och något överraskande texturer.

Den lilla höften Puni Ana Virgin

Denna lösvagina korsar linjen mellan en handhållen onahole och höft: den väger 1000 gram och är cirka 17 cm lång. Även om du kan använda den med en hand finns det tillräckligt med plats för två händer, och det klämmande materialet gör att du enkelt kan studsa Puni Ana upp och ner i knät.

Den har den klassiska Puni Ana DX-formen på utsidan: en smal midja, liten rund rumpa och en ingång som ser ut som ett myntinkast. Om du tar tag i sidorna och försiktigt drar isär de yttre blygdläpparna får du en titt på de inre blygdläpparna och in i den mörkrosa insidan med spännande “ryggmuskler”. .

Momochi-material

En av G-Projects mest välgranskade funktioner är deras material: det är mjukt och töjbart men ändå slitstarkt och har mindre lukt än de flesta konkurrenters material. Även efter upprepad tvätt känns det fortfarande mjukt, även utan att applicera förnyelsepulver.

Som du kan se finns det även ett andra material, men Puni Ana Virgin har inte det vanliga med dubbla lager. Mer om det nedan!

Puni Ana Virgins unika vagina

Puni Ana Virgin

Denna lilla onahips fitta börjar med en dubbel design för blygdläpparna, där både de yttre och inre blygdläpparna är väldefinierade och bildar "grindar" för dig att passera genom. Därefter startar själva tunneln, och det är en mycket intressant design: Den första delen av tunneln har subtila åsar av mjukt material som kantar den.

Vad som gör Puni Ana Virgin unik är den tjocka utbuktningen som de kallar ryggmuskler. Detta fastare rosa material bildar en stimulerande flexibel ås som glider förbi din kuk för varje stöt.

Om du trycker in djupare kommer det här rosa materialet att lindas runt omkring dig och skapa en åtstramande känsla. Den sista kammaren har 11 vikta utbuktningar som ger massage från alla håll.

De unika strukturerna smälter samman överraskande bra och gör detta till en mycket rolig och mångsidig onahole. Försök att vrida och vända Puni Ana Virginhole förutom att trycka in och ut för en helt annan typ av stimulering än du är van vid!

Mått Puni Ana Virgin 

Vikt: 1000 g

Material: Momochi-material

Höjd: 17 cm

Bredd: 15 cm

Tunnellängd: cirka 13 cm

Märke: G-Project x EXE-samarbete

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 1 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: Puni Ana Virgin
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.