Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Puni Virgin 1000 Excite

Puni Virgin onahole har fantastiskt material, en briljant utformad tunnel och väggarna är mer än tjocka för att den ska kännas köttig och realistisk.

En ny Puni Virgin 1000 onahole från G-Project

GProjects Puni Virgin-serie är en av de produkter som har varit populära bland fans under flera års tid. Den här nya utgåvan bidrar med några små förändringar:

Ny konst på förpackningen:

puni virgin 1000 excite

Skate-bruden på framsidan av lådan visar upp sin vältränade kropp för dig! G-Project hittar alltid de bästa artisterna att jobba tillsammans med, vilket gör deras förpackningar till riktiga konstverk. Många fortsätter även att använda lådan för att lagra sina sexleksaker. Om du gör detta bör du se till att du lagrar din onahole ordentligt, till exempel i en leksakssäck inuti lådan. På så sätt kommer din onahole att hålla sig fräsch och ren.

Materialet momochi:

Detta material har utvecklats speciellt för onaholes från G-Project. TPE finns bokstavligen i tusentals olika former, var och en med sina egna fördelar och nackdelar. Momochi är ett material av hög kvalitet som kan bli ganska mjukt vid beröring, men utan att vara klibbigt eller illaluktande. Den släta beläggningen på utsidan kommer att hålla länge, men kan förnyas med lite underhållspulver om det behövs. Medan onaholes av lägre kvalitet kan läcka olja med tiden kommer detta inte att vara ett problem med Momochi-material.

Nydesignad tunnel:

Medan huvudfunktionerna fortfarande är desamma, har Puni Virgin 1000 Excites tunnel genomgått ett par små förändringar och uppgraderingar. Ingången har ändrats för att det till exempel inte ska läcka ut lika mycket glidmedel, och vikningarna i tunneln har ändrats lite för att göra den lättare att rengöra. Den senaste ändringen som verkligen märks är livmodern: den nya livmodern har en bättre form och en subtil ojämn konsistens för att bidra med mer stimulering.

Stor lösvagina för mer realism

Siffran 1000 i lösvaginans namn hänvisar till dess vikt: 1000 gram! Denna väldigt solida vikt känns bra och dina fingrar sjunker in lite i det mjuka materialet. Eftersom väggarna är så tjocka kommer du aldrig att känna att dina fingrar trycker igenom dem, men den har även en extra fördel: det töjbara materialet trycker tillbaka mot dig som en riktig fitta.

Egenskaper för Puni Virgin 1000 Excite 

Total längd: 17 cm

Total bredd: 12 cm

Total höjd: 10 cm

Tunnellängd: cirka 12,5 cm

Total vikt: 1000 gram

Material: Momochi TPE

Inkluderar gratis glidmedelstest

Inkluderar gratis rengöringspinne

Tillverkad i Japan av G-Project

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 1 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Great toy, definite upgrade from the PV 1k Fuwa
Recension av TechnoMongol
This is an upgraded version of the Puni Virgin 1000 Fuwatoro and its a must have for everyone who likes soft materials. It seems to be more durable than its predecessor, it has better stimulation due to being a bit more tight and having more texture, and they also made the penetrable length more. Tunnel length is said to be 12.5cm here but it feels closer to 15cm. I will be rebuying this until I can.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Puni Virgin 1000 Excite
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.