Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Fluffy Tachi Fuwatoro

Fluffy Tachi Fuwatoro

Den här lösvaginan från PPP är ovanlig, både på insidan och utsidan. Den fyrkantiga exteriören bidrar med en mjuk tunnel med en väldigt intressant textur… Läs för att lära dig mer!

Förpackning

När du tittar på många förpackningar för lösvaginor ser du att de nästan alltid har en av två typer av kvinnor: mager med små bröst eller mager med stora bröst. Båda är vackra, men ibland vill du ha något lite mjukare. Flickan på omslaget till Fluffy Tachi Fuwatoro har lite extra kött på benen och har en vacker rund figur med stora fylliga bröst och mjuka lår. Hon ligger på ryggen, behån dras ner för att exponera brösten och benen lyfts upp så att du kan kika under kjolen.

Ovanlig form

Det är inte bara flickan på förpackningen som är ovanligt formad! Själva lösvaginan är en kvadrat istället för rund. Den är lätt att ta tag i och väggarna är av olika tjocklek.

Lösvaginan i sig är ganska fyllig; med en vikt på 530 gram är den snygg och tjock, men ändå lätt nog att använda med en hand. Materialet är ”fuwatoro”. Det känns som mjuk hud vid beröring och är ganska flexibelt och töjer sig för att passa alla storlekar och pressar dig sedan försiktigt.

Denna typ av material ger i allmänhet en mjukare typ av stimulering. Detta är perfekt om du har en mycket känslig penis eller vill hålla längre innan klimax. Du kan finjustera din upplevelse ytterligare genom att använda olika glidmedel. En tunnare glidmedel gör att du kan känna varje detalj, medan ett tjockare glidmedel jämnar ut allt lite mer.

Ovanlig tunnel

Fluffy Tachi Fuwatoro onahole inside

Finns det någon aspekt av tunneln som PPP inte har innoverat? Den interna strukturen i Fluffi Tachi Fuwatoro är spännande och annorlunda. När du töjer ut öppningen ser du en rund tunnel med 8 ”räfflor” som löper längst längden. Var och en av dessa räfflor svänger in och tillbaka, vilket skapar tre stramare fläckar och två bredare. Till slut är allt detta täckt av en fin struktur av små utbuktningar som kommer att bidra med lite extra friktion och stimulering.

Efter denna mycket trevliga åktur öppnar sig tunneln plötsligt i ett bredare slutrum som även det är täckt av små utbuktningar. Kanten skapad av den plötsliga utvidgningen av tunneln känns bra om du skjuter din frenulum fram och tillbaka över den. Detta rum fortsätter sedan in i en grund, smal passage, som är svår att trycka sig igenom.

Det mjuka, flexibla materialet gör att du kan använda Fluffy Tachi Fuwatoro på fler sätt än att bara trycka in och ut. Om du tar tag i botten och vrider på toppen känner du att alla åtta utbuktningar böjer sig runt dig och stimulerar dig i en virvel som du aldrig har känt förut. Töj den, vrid den, kläm den, tryck långsamt eller snabbt - det finns många sätt att njuta av den här lösvaginan från PPP!

Egenskaper

Förpackningens storlek: 17.5 x 12 x 8 cm

Lösvaginans längd: 15.5 cm

Lösvaginans bredd: 6.5 cm

Lösvaginans vikt: 530 gram

Material: TPE

Inkluderar gratis glidmedelstest från PPP

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 530,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Idéal pour masser
Recension av frosnos
Manquant un peu de sensibilité, j'ai souvent trouvé que les fleshlight n'était pas ouf. Mais ce onahole est génial ! Même si j'aurais aimé que les crêtes soit un poil plus ferme pour mieux les sentirs, il a une texture et une élasticité génial pour masser le bout de votre membre. Je recommande.
Translate review
Product
Service
Please restock
Recension av R
For its price this is one of the best. Its Soft, durable and has the perfect size.
Translate review
Product
Service
Pour utilisateur aguerri
Recension av Joker
Actuellement l'un des Onahole les plus incroyables que j'ai testé, mais si vous débuter, le Virgin Matchless vous sera certainement plus séduisant.
4/5 car sait-on jamais, il y a surement mieux
Translate review
Product
Service
Heerlijk zacht
Recension av M
Als je niet tegen sterke stimulatie kan of er niet van houdt is deze onahole perfect.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Fluffy Tachi Fuwatoro
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.