Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Gekiretsu - Super Hard Curling Girl

Gekiretsu - Super Hard Curling Girl

Curling kanske inte är den mest intressanta sporten, men låt dig inte luras: flickorna som deltar i den här sporten är dedikerade, starka och har vackra och hårda kroppar. När de skrubbar isen kan du se hur deras rumpor spänner sig och deras bröst hoppar upp och ner ... Tror du att du skulle kunna erövra en tjej som detta och förvandla henne till kitt i dina händer?

Tuff tjej: intensiv och stimulerande lösvagina

Denna lösvagina tar curling-temat längre än bara namnet och lådan: på insidan finns det flera strukturer formade som curlingstenar. En stor sten är placerad redan vid ingången i mitten av en virvlande spiral, och fyra mindre är placerade mot baksidan. Deras flexibla handtag slänger dig från toppen till botten, vänster och höger. Till slut kommer du att nå ditt mål - och vi använder inte målet som en eufemism för orgasm här. Mot baksidan blir tunneln smalare och virvlar sig runt dig innan den öppnas mot ändkammaren som har de koncentriska ringarna av ett “curling-mål”. Denna milda konsistens är en unik känsla mot huvudet på din penis.

Gekiretsu Curling Girl kommer inte att ta det särskilt lugnt med dig. Det klara materialet är ganska fast, vilket innebär att strukturen ger mer stimulans. Tunneln är även lite smalare än genomsnittet. Om du vill ha en lite mindre intensiv åktur kan du använda ett tjockare glidmedel.

Genomskinlig som is

Denna lösvagina är tillverkad av klart material för att likna isen på spelplanen. Detta gör att du kan se all action när du tränger igenom henne och fyller upp den här täta tunneln helt och hållet. Skiktet av skyddspulver på utsidan av denna lösvaginan gör den lite matt. Vill du att den ska bli ännu mer transparent? Gnugga lite mineralolja på utsidan!

Specifikationer för Gekiretsu Curling Girl

Totalt längd: 15.5 cm

Totalt bredd: 7 cm

Intern längd: 14.3cm

Vikt: 237 g

Material: TPE

Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 237,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 143,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Gekiretsu - Super Hard Curling Girl
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.