Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Goku Tama Virgin Bubble Onahole

G-Projects Virgin-serie är en av deras mest populära produktlinjer. Det mjuka materialet i Virgin-serien, i kombination med de smala tunnlarna, resulterar i lösvaginor som är lämpliga för en bred publik. De har alltid vackra mönster, både på lådan och på själva lösvaginan!

goku tama virgin

Stimulerande lösvagina med en unik tunnel

Goku Tama Virgin är en handhållen lösvagina som väger 300 gram. Detta gör den perfekt för användning med en hand: inte för stor, inte för liten. Sidorna på lösvaginan är tillräckligt tjocka för att skapa lite tryck och dämpa känslan av dina fingrar - om du vill känna din hand medan du onanerar skulle du ju trots allt inte använda en lösvagina.

Precis som med alla lösvaginor börjar det roliga innan du ens trycker in i den: den stiliserade kameltåliknande fittan har härligt svullna blygdläppar, och att glida ditt ollon upp och ner genom den smala öppningen är ett utmärkt sätt att reta dig själv lite innan du trycker igenom till själva tunneln.

När du klämmer genom det täta hålet känner du att materialet pressas runt dig. Här ser du att bubbel-temat för Goku Tama Virgin sträcker sig bortom den rosa färgen på förpackningen och den söta illustrationen: en bubbelliknande konsistens fyller längden på denna lösvaginas insidor! De släta utsprången har olika storlekar och med varje slag masserar de försiktigt din penis från alla sidor. Försök snurra lösvaginan utöver att dra den upp och ner för att lägga till lite mer variation i din session!

Som final har G-Project integrerat en livmoderstruktur. Tunneln smalnar, och om du trycker igenom den trånga livmoderhalsen kommer du att belönas av greppet på livmoders släta väggar som glider förbi ditt ollon.

Sammantaget är Goku Tama Virgins design väldigt smidig, vilket gör den perfekt för människor som snabbt blir överstimulerade eller föredrar långa sessioner. Tunneldesignen har inga hårda kanter som irriterar huden efter mycket användning. Du kan finjustera din upplevelse ytterligare genom att välja rätt glidmedel. Ett tunt glidmedel gör upplevelsen mer intensiv eftersom den gör att du kan känna stimuleringen på ett så detaljerat sätt. Ett tjockare, mer gelliknande glidmedel gör stimuleringen lite mildare.

Mjuk och töjbar fickvagina som justerar sig för din storlek

Lösvaginan Goku Tama Virgin är tillverkad med G-Projects Grow Up Skin-material. Det här högkvalitativa materialet känns inte bara mjukt och kuddigt vid beröring, det kan även enkelt töjas till dubbelt så stort som sin storlek eller mer, och återtar sin form efteråt! Detta töjbara material skapar ett stadigt tryck på din kuk när du glider in och försiktigt trycker tunnelns struktur mot dig.

goku tama virgin stretch

Den här lösvaginan har en design med ett enda lager, vilket betyder att den använder samma material genom hela lösvaginan. Detta gör den väldigt hållbar. 

Lösvagina som är enkel att rengöra

Tack vare töjbarheten, den raka tunneln och den enkla strukturen är Goku Tama Virgin mycket lätt att rengöra. Det finns inga irriterande små utbuktningar där man smuts kan fastna. Skölj helt enkelt lösvaginan ordentligt under kranen ett par gånger innan du torkar den ordentligt. Om du vill att din lösvagina ska hålla länge bör du kolla in vår sida för rengöring av fickvaginor. Det är enkelt att rengöra din lösvagina, och om du gör det bra kommer den hålla väldigt länge!

Sammanfattning för The Goku Tama Virgin

Mjuk, töjbar, anpassningsbar och med en vacker design: vad finns det inte att älska? Om du letar efter en enkel lösvagina som går att använda med en hand och som är enkel att rengöra har du kommit rätt!

Lösvaginans längd: 13 cm

Lösvaginans bredd: 6.5 cm

Tunnelns längd: 11 cm

Vikt: 300 gram

Material: G-Project Grow Up Skin

Inkluderar gratis glidmedelstest och en förvaringsväska

Importerad från Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 3 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
au top
Recension av L'inconnu
Un autre achat à l'aveugle, je cherchais un produit qui pourrait me donner des sensations, j'ai donc choisis celui-ci.

Goku Tama Virgin Bubble est petit mais ne vous fiez pas aux apparences, derrière cet objet au look banale ce cache un monstre !

Je déballe, nettoie et l'utilise...Les sensations sont puissantes et géniale, les bosses à l'intérieur attaquent votre pénis en permanence mais encore mieux, si vous pressez l'utérus avant la pénétration la succion est incroyable.

Un nettoyage extra simple pareil pour le séchage.

Goku Tama Virgin Bubble est un onahole de qualité, donnant de grandes sensations avec une boîte franchement cool, je recommande !
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Goku Tama Virgin Bubble Onahole
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.