This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Hakoiri souseikatu Shino-Ayaka

Hakoiri souseikatu Shino-Ayaka

Vad är bättre än en onahole? Två onaholes!

Drömmer du någonsin om att ha sex med två tjejer samtidigt? Fillworks tillgodoser den fantasin med sin lösvagina som kombinerar två höfter med två tydligt olika tunnlar. Denna "Hakoiri souseikatu Shino-Ayaka" väger 1350 gram och har en stor storlek som låter dig ta tag i båda skinkorna.

Två väldigt olika tunnlar

Fillworks lyckades skapa två helt olika tunnlar: det är inte bara utsidan som ser annorlunda ut, tunnlarna på insidan känns även helt annorlunda.

Shino, den yngre tjejen, har runda "kameltå"-blygdläppar där de inre blygdläpparna är dolda av de yttre blygdläpparna. Hennes entré är ganska snäv och efter det hittar du en lite vågig tunnel som är täckt av mjuka räfflor. När du är nästan helt inne kommer du att känna att hon blir tätare igen, vilket är det sista hindret innan du når hennes slutkammaren. Denna kammare innehåller små knoppar som gnuggar toppen av din kuk.

Ayaka, den mer erfarna flickan har en inbjudande entré med något större inre blygdläppar. Om du särar på dem kommer du att se att hon är rosa på insidan. Denna tunnel har en dubbelskiktsdesign med ett fastare inre lager som ger bra stimulans. Hon har en tät ingång för att säkerställa ett bra vakuum och förhindra att glidmedel läcker ut. Därefter kommer du in i en tunnel med ganska väldefinierade räfflor och knutar som ger mer stimulans än hennes yngre motsvarigheter. I slutet av Ayaka finns en "livmoder"-kammare med en tät ingång. Tack vare denna kammare har hon ett stort vakuum; pressa ut luften innan du tränger in i henne, på så sätt kommer det att kännas som att hon suger in dig igen med varje stöt.

Rengöring

För att rengöra lösvaginan sköljer du enkelt ur den under kranen med vatten. Låt vattnet rinna ut och tryck in en absorberande trasa för att få bort den sista fukten.

How to clean an onahole

Att använda Hakoiri Souseikatu Shino-Ayaka

Tack vare de två olika tunnlarna kan du använda denna lösvagina på en mängd olika sätt. Naturligtvis kan du växla mellan de två tunnlarna: ta dig själv till kanten av ett klimax i den intensiva Ayakatunneln och svalna sedan ner lite i den mildare Shino-tunneln. Hur länge kan du fortsätta?

Du kan även sätta i en liten vibrator i en av tunnlarna medan du använder den andra för en helt annan känsla.

Om du letar efter en onahip som bidrar med mycket variation bör du ta en titt på Hakoiri Souseikatu Shino-Ayaka!

Egenskaper

Total längd: 13 cm

Total bredd: 19 cm

Tunnelns längd: 11 cm

Vikt: 1350 gr

Material: TPE

Tillverkad i Japan av Fillworks

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 1 350,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 110,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1