This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Knocking up Press! - Onahole med gravidtema

Knocking up Press! - Impregnering

Drömmer du om en tjej som låter dig göra allt? En tjej som inte vill att du ska använda kondom, som inte vill att du ska dra ut, en tjej som vill att du ska komma djupt inuti henne utan skydd? Då är Knocking up Press är perfekt för dig: den här tjejen vill att du ska göra henne gravid!

Speciell position

Enligt japanerna finns det en position du måste utföra om du vill att flickan ska bli gravid: lägg flickan ligga på rygg, vik upp benen mot hennes kropp och tryck ner din vikt mot henne, träng sedan in så djupt som du kan! Toy's Heart levererar denna position med deras "Knocking Up Press". Du kanske måste upprepa detta ett par gånger för att vara på den säkra sidan ;)

Intensiv åktur

Knocking Up Press tunnel kombinerar flera olika strukturer och bidrar med mycket stimulering. Som de flesta lösvaginor börjar den med en ganska smal "grind" som bildar en tätning runt din penis för att förhindra att glidmedel läcker ut. Direkt efteråt kommer du att uppleva stimulering från tre sidor: längst ner i tunneln hittar du två långa, vågiga utbuktningar som glider över undersidan av din penis, matchade med en liknande bula som tar hand om toppen av din penis. Nästan område bidrar med dubbel stimulering: en rund, fast knöl längst ner trycker dig nedåt och får din frenulum att glida över den flexibla strukturerade nubben längst ner. Tunneln stramar sedan åt något och leder dig in i det slutliga området som är täckt av små och jämnt fördelade knoppar.

Du kan självklart även vända Knocking Up Press upp och ner, eller vrida den i takt med att du drar den upp och ner, vilket bidrar med ännu fler sätt att njuta av den här leksaken. Med sin vikt på 365 gram är denna lösvagina ganska köttig utan att vara obekvämt tung och har precis tillräckligt med material för att du kan hålla i den utan att känna fingrarna genom väggarna.

Premium-material

Toy's Heart fortsätter att förvåna oss med sitt utmärkta material. De använde sin speciella TPE-blandning "Safe Skin" för denna lösvagina, och det här materialet känns inte bara utmärkt vid beröring och ger rätt mängd stimulering, det har även en mild, behaglig lukt och är mycket mindre oljig än andra TPE-blandningar.

Förpackningen för den här produkten visar även att Toy's Heart tar kvaliteten på allra största allvar: plastpåsen passar perfekt runt lösvaginan och glidmedelsprovet Moisty Lube ser till att den inte rullar runt i lådan. Ett plastskydd skyddar även Knocking Up Press mot damm och smuts.

Rengöring

Knocking Up Press är ganska lätt att rengöra eftersom den inte har några djupa sprickor eller platser som är svåra att nå. Skölj ur den ordentligt under kranen, tryck sedan ut så mycket vatten som möjligt och låt den lufttorka. Det går att vända leksaken in och ut, men detta kan orsaka extra slitage. När lösvaginan är torr kan du applicera lite underhållspulver för att återställa det mjuka yttre lagret. Insidan torkas lättast genom att trycka in en absorberande trasa.

Sammanfattning....

Oavsett om du har en gravid-fetisch eller inte är Knocking Up Press en fantastisk lösvagina. Den stimulerande strukturen kan användas på flera sätt, beroende på hur du använder leksaken. Toy's Hearts utmärkta design och högkvalitativa material gör oss aldrig besvikna!

Egenskaper

Total längd: 14.5 cm

Total bredd: 7 cm

Tunnelns längd: 12 cm

Vikt: 365 gram

Material: SafeSkin (TPE)

Tillverkad av Toy’s Heart i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 365,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1