This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Kupaa Aoi

Kupaa Aoi

EXE är expert på att göra lösvaginor baserat på riktiga asiatiska porrskådespelerskor, och de har återigen gjort en vacker lösvagina, den här gången baserad på Sora Aoi. Deras uppmärksamhet för detaljer är fantastisk, och skådespelerskorna är angelägna om att arbeta med dem och bli förevigade i en leksak av hög kvalitet.

Förpackning

Lådan innehåller inbjudande bilder av Sora Aoi, en underbar vuxenmodell. Hon rör vid sig själv, tittar in i dina ögon och ler: vem kan motstå det? På sidan av lådan finns några illustrationer av lösvaginan och den inre strukturen, vilket gör att du vet exakt vad du kan förvänta dig.

Lösvagina

Denna lösvagina i ett lager är vackert formad med en fin rund rumpa och fylliga, svullna blygdläppar. Det här är absolut ingen liten lösvagina! Det lyxiga materialet känns bra att ta på och leksaken har tjocka väggar för att säkerställa att du inte känner dina egna fingrar genom sidan när du använder den.

När du särar de svullna yttre blygdläpparna avslöjas de delikata inre blygdläpparna, gjutna från Sora Aois riktiga fitta. Det lilla området mellan de yttre och inre blygdläpparna lagrar glidmedlet och förhindrar att det läcker ut och smörjer dig igen vid varje stöt. När du glider in trycker du först förbi en smal entré. Det första området därefter har en mjuk struktur med knutar, med en stimulerande utbuktning. Du kan vända lösvaginan på olika sätt för att få den här utbuktningen att stimulera dina känsligaste områden! Sedan böjer sig tunneln försiktigt och dess väggar är kantade med fler knutar. Tunneln slutar i ett litet rum med en organisk konsistens som kommer att lindas runt huvudet på din penis. Bakväggen på Kupaa Aoi är ganska tjock, så du kommer inte att stöta ut på baksidan.

Materialet som EXE använder för denna lösvagina är mjukt, töjbart och smidigt. Du kan studsa den upp och ner i knät för att få en fantastisk stimulans. Eftersom materialet är mjukt är stimuleringen relativt mild. Bra om du vill hålla länge!

Ta hand om Kupaa Aoi

Om du vill att din lösvagina ska hålla länge måste du ta hand om henne. Använd endast vattenbaserat glidmedel. Efter användning ska du skölja ur tunneln noggrant under kranen och pressa ut så mycket vatten som möjligt. Tryck in en ren absorberande trasa eller mikrofiberhandduk för att absorbera de sista dropparna! Om TPE-materialet börjar kännas lite klibbigt applicerar du helt enkelt lite babypulver på den, sedan känns den som ny igen!

Kort sagt är Kupaa Aoi är mild, vackert formad lösvagina som kommer att skämma bort dig med sin semi-naturliga stimulering. Ett riktigt nöje, oavsett om du är ett fan av Aois arbete!

Egenskaper

Total höjd: 16.5 cm

Total bredd: 12 cms

Total vikt: 850 gram

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 850,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Beautiful Toy with Mild Stimulation
Recension av Sotiris
Kupaa Aoi is a very attractive, wonderfully sculpted handheld pussy. I think the pictures do not do it justice.
It is a high quality toy, made in Japan, with a fantastic weight/price ratio.
It looks like it will last a long time. Soft but sturdy, with no oiliness or odour. With a lovely oriental skin tone.

However, the sensations are rather underwhelming. Not much going on in the tunnel, I fear. Very mild.

I wish it were 3X larger, like in the Puni Ana DX range, because it's really a beautiful sculpt. But, for me, a little too small to appreciate.

I recommend it if you like mild stimulation. If you are accustomed to small onaholes you might better appreciate its size.
Also recommended to those with a larger than average member as it's quite meaty. I was concerned about the tunnel being too short, but there's a lot of material to thrust against and only occasionaly do I see myself bulging through the top.

It is not big or heavy enough to use handsfree. It can be used with one or both hands.

I can't really knock it, 5 stars from me. Impressive concept and workmanship.

Smooth transaction and delivery from Motsutoys. Thanks!

Translate review
Product
Service
nice product
Recension av GABIBBO
feels good great for beginners too.
Translate review