Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Mil-Mix Plus Two - Soft

Mil Mix Plus 2 - Soft

Är en flaska en konstig form för en lösvagina? Kanske. Fungerar det? Absolut!

Förpackning

De flesta lösvaginor har kartonger, men Mil-Mix Soft kommer i en blank, halvtransparent förpackning. Det ser inte bara snyggt ut, det betyder även att du kan återanvända lådan för att förvara lösvaginan eftersom den inte blir skadad av saker som glidmedel eller olja.

Den bystiga brunetten på förpackningen ser blyg ut vid första anblick, men hon låter dig kika lite under kjolen. Hennes stora byst dyker nästan ut ur sin uniform och hon ser otroligt rund och mjuk ut ... Och vad har hon gjort med flaskan ?!

Ovanlig form

G-Project är inte rädda för att avvika från den konventionella vägen och testa lite nya saker. Mjölkflaskans form är inte bara en nyhet: eftersom att väggarna är tunna nära ingången och tjockare när du trycker inåt känns det nästan som att lösvaginan pressas hårt runt dig.

Mjukt material

Mil-Mix Plus 2 är en ganska mjuk lösvagina. Den känns fantastisk vid beröring och materialet är töjbart och smidigt. Mjuka lösvaginor är särskilt bra när du vill ta det långsamt eller om du är mycket känslig. Materialet och strukturerna är konstruerade för att fungera perfekt tillsammans.

Tror du att Mil-Mix Plus 2 kan vara lite för mild för dig? Kolla in dess syster Mil-Mix Plus 1.

Tredelad tunnel

Tunneln i denna lösvagina består av tre tydligt olika områden. Medan den övergripande formen är densamma som den för Mil-Mix Plus 1 är texturerna väldigt olika.

Tack vare flaskans form har den första delen av Mil-Mix lite extra flexibilitet och de tunna väggarna töjer sig och öppnas för en enkel entré. Den första delen av tunneln är täckt av stora stötar och knoppar som ger en viss mild stimulering.

Efter denna organiska struktur smalnar tunneln av något i mitten, vilket skapar en mild tryckpunkt. Sidorna är fodrade med längsgående utbuktningar och stötar för att vägleda dig längre in.

Den sista delen av tunneln är det så kallade ”slutrummet”. Här öppnas Mil-Mix upp i en stor, rund kammare som är täckt av rader med utbuktningar. Längst in hittar du en stor kulle. Denna stora knöl är tänkt att imitera en livmoderhals, och det känns fantastiskt när den smeker ditt ollon.

botte

Ett vakuum som kommer få dig att spruta rejält

Den relativt stora slutkammaren hosMil-Mix Plus 2 gör att den kan bilda ett bra vakuum. Krama ur luften innan du trycker in penisen, lösvaginan försöker sedan återta sin ursprungliga form och bildar en sugande effekt. 

Lite extra

G-Project inkluderar två tillbehör: ett glidmedelstest och en förvaringspåse. Glidmedlet är ganska standard, men förvaringspåsen är definitivt ett trevligt tillägg. Det material som den är tillverkad av är lätt att rengöra och skyddar din lösvagina från solljus och damm. Påsens överdel har några hål så att fukten slipper ut.

Rengöring

På grund av det mjuka, töjbara materialet är denna lösvagina ganska lätt att rengöra. Skölj ur den ordentligt under kranen och öppna upp den så att vattnet kan komma in överallt. Torka den sedan ordentligt. Detta görs enklast genom att trycka in en absorberande trasa eller en torkpinne och låta den absorbera fukten i några minuter. Upprepa detta steg om det behövs. Det är viktigt att torka inuti eftersom fukt kan tillåta mögel eller bakterier att växa, vilket innebär att du måste kasta lösvaginan.

Som ett sista steg kan du applicera lite underhållspulver på Mil-Mix:s utsida för att återställa den till dess ursprungliga mjukhet. Du kan hoppa över detta steg, men lösvaginan kan kännas klibbig om detta inte genomförs.

Egenskaper

Förpackningens storlek: 17.5 x 8 x 8 cm

Lösvaginans längd: 14.7 cm

Lösvaginans bredd: 6 cm

Lösvaginans vikt: 170 gram

Tillverkad av G-Project

Material: Momochi TPE

Inkluderar gratis glidmedelstest

Inkluderar gratis förvaringsväska

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 170,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Totally worth it!
Recension av Eduard
Too good for this price! It's my first product of the brand and I might be a new fan if every G Project product is like this. Buy it aslong it's in stock! lol
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Mil-Mix Plus Two - Soft
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.